Secondi/Hovedretter

Valgfri Forret & Hovedret og dessert 199,-

4. Salmone
Frisk laksefilet med kartofler rapiatto og limesauce samt årstidens
grøntsager.
159,-



5. Pollo de la casa
Unghane anrettet med kartoffelbåde, serveret med årstidernes
grøntsager og marcela-sauce.
159,-




6. Scaloppina
Kalveculotte serveret med årstidernes grøntsager
og dagens kartofler samt madagaskar sauce.
159,-

1. Costolette de Agnello


Grillmarineret lam serveret med kartoffel rapiatto,
hindbærcoulis, årstidens grøntsager samt trøffelsauce.
159,-



2. Solomio


Oksefillet serveret med årstidens grøntsager og kartoffelbåde.
Hertil bearnaisesauce.
159,-



3. Bistecca alla Fiorentina

Ribeye serveret med petit kartofler samt årstidens grøntsager. Hertil
rødvinssauce.
159,-

Alle tre-retters menu serveres med brød og oliven-tapenade

Information


Alle vore retter bliver tilberedt af friske råvarer.
Derfor må der påregnes en længere tilberedningstid.
Dette gør at du får serveret det bedste af det bedste.
Med venlig hilsen
Marco Polo & Team