Antipasti / Forretter

1. Gambas a la vinagrette


tigerrejer med ingefær og citronconfit.
Serveret med salat og vinagrette

65,-


2. Mozarella prosciutto


Skiver af mozzarella med tørret skinke.
Hertil hjemmelavet pesto.
65,-


3. Dagens suppe


Dagens suppe. Spørg betjeningen.
65,-

4. Carpaccio el Carne


Råmarineret mørbrad i tynde skiver med
olivenolie, ruculla og parmesanflager.
65,-


5. Soufflé del Tacchino


Kalkun/spinat soufflé med tomat salsa
og galangacreme.
65,-


6. Salmone affumicato


Røget lakseroulade med flødeost og caviar,
serveret på bund af frisk blandet salat.
Dertil dild pesto.
65,-

Brød
Hvidløgsbrød
24,-

Information


Alle vore retter bliver tilberedt af friske råvarer.
Derfor må der påregnes en længere tilberedningstid.
Dette gør at du får serveret det bedste af det bedste.
Med venlig hilsen
Marco Polo & Team